We zaten natuurlijk wél in de studio!

Wij van de firma Audio Adam staan namelijk nooit stil. Als er geen nieuwe nummers geschreven worden, worden er wel nieuwe nummers gerepeteerd. En als er geen nieuwe nummers meer op het podium ge-try-out worden, dan zijn we ze dus in de studio aan het opnemen.
 
Aansluitend aan onze voorjaarstour zijn we met topproducer Reyn Ouwehand (Kane/De Staat/Mister&Mississippi) studio The Church ingedoken. We hebben inmiddels een half album af en gaan in september de tweede helft opnemen. Eind van de zomer zullen we ook de eerste single van het nieuwe album uitbrengen.
Het is voor ons een erg spannende periode, waarin we nieuwe wegen proberen te verkennen zonder de kracht van het voorgaande te verliezen. Alhoewel we nog steeds voor 100% achter This Is Our Home staan, weten we nu al zeker dat ons tweede album een flinke sprong voorwaarts zal zijn. Nog even geduld graag. Het zal beloond worden!
Studio the Church