Geen weg terug: ons tweede album komt!


Hier staan we, geen weg terug. Ons tweede album, twee jaar na ons debuutalbum. We voelen dat dit het beste is wat we ooit hebben gemaakt, maar tegelijk onzeker of jij en de wereld dat ook vinden. We geven vast een klein voorproefje, de 1e single If It Takes You Home….

De afgelopen twee jaren zijn voor ons een waanzinnige rollercoaster geweest. Met toppen en dalen, maar altijd volle kracht vooruit en nooit afgeweken van ons doel. Ons doel muziek maken en met een nieuw album te komen beter dan het vorige.

Bijna een jaar geleden stonden we met een aantal nieuwe nummers onder de arm voor de kerk van Reyn Ouwehand (Producer, o.a. Mister & Mississippi, Krach). Om een nieuwe stap te maken met het album hadden we het gevoel dat hij ons kon helpen. We waren erg onder de indruk van zijn werkwijze en geluid.

De opnames in Studio The Church waren fantastisch, het gevoel en de sfeer perfect. En nu is hij klaar… Dit gaan we natuurlijk uitgebreid vieren met onze beste fans en familie tijdens een albumrelease begin 2015. Maar als voorproefje hierop geven we jullie alvast de eerste single If It Takes You Home.

Bedankt iedereen voor de waanzinnige support!  Tot snelIf it takes you hom

Robert-Jan, Jasper, Ronald & Tjerk