Geen weg terug: ons tweede album komt!


Hier staan we, geen weg terug. Ons tweede album, twee jaar na ons debuutalbum. We voelen dat dit het beste is wat we ooit hebben gemaakt, maar tegelijk onzeker of jij en de wereld dat ook vinden. We geven vast een klein voorproefje, de 1e single If It Takes You Home….

Read more

We zaten natuurlijk wél in de studio!

Wij van de firma Audio Adam staan namelijk nooit stil. Als er geen nieuwe nummers geschreven worden, worden er wel nieuwe nummers gerepeteerd. En als er geen nieuwe nummers meer op het podium ge-try-out worden, dan zijn we ze dus in de studio aan het opnemen.
 
Aansluitend aan onze voorjaarstour zijn we met topproducer Reyn Ouwehand (Kane/De Staat/Mister&Mississippi) studio The Church ingedoken. We hebben inmiddels een half album af en gaan in september de tweede helft opnemen. Eind van de zomer zullen we ook de eerste single van het nieuwe album uitbrengen.
Het is voor ons een erg spannende periode, waarin we nieuwe wegen proberen te verkennen zonder de kracht van het voorgaande te verliezen. Alhoewel we nog steeds voor 100% achter This Is Our Home staan, weten we nu al zeker dat ons tweede album een flinke sprong voorwaarts zal zijn. Nog even geduld graag. Het zal beloond worden!
Studio the Church

Niks niet stilzitten

2014 Wordt namelijk het jaar van album numero 2! Daarvoor zijn we inmiddels hard aan het schrijven en repeteren. Sommige van jullie hebben hier en daar al wat nieuwe songs gehoord tijdens de Popronde maar dit voorjaar gaan we officieel try-outen als een malle. Dus ben je benieuwd naar onze nieuwe tracks? Check dan de shows pagina, trek de agenda en kom gezellig langs.

Binnenkort komt er een uitgebreid verslag!

Bandsintown

 

T, RJ, J, R

You’ll be alone onder reclame 7days

Kijk eens aan wat een goed nieuws. Vandaag gaat de nieuwe commercial van 7Days in première, en voor de muzikale begeleiding hebben ze gekozen voor één van onze tracks; You’ll be alone. Een uitstekende keuze, naar wij dachten!

De commercial zal te zien zijn vanaf 23-09-2013 tijdens de reclameblokken van Nickolodeon en ZaPP (NL3).

Check it!

Audio Adam on website Coldplay !!

When we decided to record an acoustic live-version of our song Hands Off Me, we didn’t expect such an overwhelming response! Wow!
Thanks everyone for the fantastic supports on our collaboration with singer Arthur Adam.

And then the news that our song has been placed on the official website of the band Coldplay…! We are very, very proud…. And actually still can’t believe it. Check it out on http://www.coldplay.com/hypno.php?id=1307

So please, spread the word. Share our video. Maybe even like us on Facebook (click here) or follow us on Twitter (click here) and become one of us!
We will promise that we will do the best we can to remember your names when you come to one of our live-performances.

Cheers!
Robert-Jan, Jasper, Ronald & Tjerk

Why did we record this version?
During our 24hour jam session Arthur Adam left us speechless with his acoustic version of the song Hands Off Me. And he did it again as support in our Paradiso Amsterdam show. The audience then was, like us, speechless.
We looked for a great spot to do a live recording. Had a few laughs and a few drinks and then it happened. The result you see in the video.

On Tour: blijf op de hoogte via Facebook en Twitter

Inmiddels zitten we midden in de tour en vragen veel mensen zich af hoe dit bevalt… Read more

Interview Michiel Veenstra en Freaknacht 3fm

Het was weer een bewogen week op 3fm. Woensdag 10/4 belde Tjerk met Michiel Veenstra in zijn eigen programma MetMichiel. Het was de bedoeling om aan te kondigen wie ons gaat supporten tijdens onze City of sins eindshow in Paradiso. Nou wil het geval dat áls we contact hebben met MetMichiel, dat we vaak Domien Verschuuren aan de lijn krijgen. De laatste keer dat we Michiel spraken was in het programma van Giel Beelen……. Bent u er nog?! Dus de vraag rees, gaat dit interview goed verlopen? Ehmmm zie onder…

Goed dat was dat…

Dan nu; De Freaknacht. Kent u het fenomeen? Chaos in de nacht op 3fm (heerlijk). Onder het genot van een drankje hebben we in de nacht van 12 op 13 april, op uitnodiging van Domien Verschuuren, de speelplaats onveilig gemaakt. Naast City of sins hebben we nog 2 songs mogen spelen.  Hieronder het resultaat!

City of sins + diepte interview

Cause you’re gone

You’ll be alone

 

 

 

Ho/Hey bij Giel op 3fm

3fm-serious-request4-100x100

Op uitnodiging van Michiel Veenstra mochten we afgelopen vrijdag 29/3 langskomen in de ochtendshow van Giel Beelen. En zoals jullie wellicht weten is het de traditie om er een cover te spelen uit de mega top50. En zo geschiedde op deze memorabele vrijdagochtend.

Check hier onze cover van “the Lumineers”. Ho/Hey maar dan op zijn Audio Adam’s

Naast de cover hebben we ook City of sins en Hands off me live gespeeld. Check die filmpjes op onze video pagina!

FIJNE PAASDAGEN

J, T, R, RJ

Jam en tour mee naar Paradiso!

JAM EN TOUR MEE NAAR PARADISO!

 En weer hebben we een nieuwe mijlpaal te pakken; op 22 juni staan wij voor de allereerste keer in dé poptempel van Nederland: Paradiso!

Een bijzonder moment dat we graag met andere muzikanten en met jullie delen. Het is tegelijk ook het slotconcert van onze ‘City Of Sins Tour’.

De aftrap van de tour laten we ook zeker niet onopgemerkt voorbij gaan; op 29 maart verhuizen wij namelijk naar de ADAM Store in Amsterdam.

Hier gaan we maar liefst 24 uur jammen met andere artiesten op zoek naar een muzikale match en zetten we samen de ADAM Store in vuur en vlam!

 De artiest die na 24 uur de meeste impact veroorzaakt heeft wordt door ons uitgenodigd om samen met ons op te treden in Paradiso op 22 juni as.

Dus neem je instrument mee, nodig je fans uit en ga de uitdaging aan!

 Jasper, Tjerk, Robert-Jan, Ronald

 Wat?                     Jamsessie met Audio Adam

Waar?                  ADAM Store – Nieuwezijds Voorburgwal 262, Amsterdam

Wanneer?          24 uur vanaf 29 maart om 12:00 uur

Hoe?                     Stuur een mail naar info@audioadam.nl 

 

3x 3fm op één dag!

De beste dinsdag EVER! Maar liefst 3 keer gedraaid op radio 3fm. Audio Adam glundert.